УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА, ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ

Как се доставя поръчката?
„Жанета Маринова“ ЕООД / Janet Shoes доставя стоката, поръчана от вас с куриерската фирма Еконт Eкспрес. Поръчката ви може да бъде доставена до всяка точка в България – до точен адрес или до поискване в офис на куриера. Тук можете да разгледате офисите на куриера – www.econt.com/offices/. Всички поръчки идват с опция за Преглед и Тест.

Каква е цената за доставката?
Доставката на продукти за България е БЕЗПЛАТНА до ОФИС на куриерската фирма – Еконт Eкспрес при поръчки над 120.00лв.
Доставката на продукти за България до ОФИС с куриерската фирма – Еконт Eкспрес: 6.50лв
Доставката на продукти за България, които са до ТОЧЕН АДРЕС с куриерската фирма – Еконт Eкспрес: 8.50лв.
Доставката се извършва на следващия работен ден, след като потвърдите поръчката по телефон или имейл.

Какъв е срока за обработка и доставка?
Поръчките, направени до 15:00 часа се обработват на същия ден, като най-често пристигат на следващия работен ден между 9:30 и 17:00 часа до адрес или до 10:00 часа в офис на куриера. В събота доставки се извършват до 13:00 часа до адрес, офисите на куриерите работят от 9:00 до 13:00 часа. Поръчките, направени след 15:00 часа се обработват на следващия работен ден. Всички заявки направени събота и неделя се обработват в понеделник. Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.

Как се осъществява замяна на размер?
Клиентът има възможност да замени даден модел, в случай че той не отговаря на неговия номер. При пристигането на куриера премерете поръчаните от вас обувки. В случай, че номерът не ви съответства, изпратете ни го обратно и се свържете с нас на телефон: 0885511495 или 0889099063, за да заявите кой номер бихте искали да ви изпратим. Разходите по връщането на продуктите е за наша сметка в такъв случай. Не е необходимо да заплащате наложения платеж преди да сте премерили обувките. При замяна е нужно само да отбележите номерацията, която желаете да ви изпратим от съответния модел. Разходите по замяна, която се осъществява в последващ момент (след като сте премерили и заплатили пратката), са за ваша сметка.

Как можете да върнете закупен продукт?
Искате да върнете наш продукт? Моля информирайте ни за това решение на тел. 0885511495 или по имейл – janetshoesbg@gmail.com.

Връщането трябва да бъде направено в рамките на 14 календарни дни считано от датата на доставката, съгласно условията на чл.55 ал.3 от ЗЗП (Закон за защита на потребителите). Обърнете внимание, че продуктът може да бъде върнат единствено в оригиналната му опаковка/вид и придружен със сертификатa за връщане, получен заедно с вашата поръчка.
Ние приемаме само продукти:
– които никога не са използвани;
– които нямат следи от употреба по ходилото/тока;
– които са неповредени и не са променени по някакъв начин;
Моля, не повреждайте оригиналната опаковка и етикети на продукта.
Освен това ние сме съгласни да покрием транспортните разходи, само ако:
– получената стока не съответства на заявената в поръчката;
– грешката е настъпила в резултат на наша вина;
– продуктът е бил повреден или някаква част от поръчката липсва;
Във всеки друг случай, транспортните разходи са за сметка на клиента.
Възстановяването на сумата става по банков път в срок от 7 работни дни от получаването на стоката.